App

 

 

 

Firmware chip for Apple   Cooling Fan   DC Jack   programming adapter

 

 

Welkom bij Bios-chip24.com

 

We zijn uw specialist voor vervangende onderdelen, voor elke type computer. We verkopen Bios-chips voor moederborden, notebooks en netbooks, net als de juiste CMOS Bios batterij of stroomadapter-ingang voor uw all-in-one pc.

Heeft u een desktop pc die niet meer werkt na een bios update?
Heeft de DC-jack (stroomingang) van uw laptop het begeven?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
In ons steeds groeiende assortiment vindt u het geschikte vervangende onderdeel: of het nu gaat om Bios-chips, CMOS-batterijen, stroomadapteringangen of om een passende koeler/ ventilator.

 

Van tablet tot desktop pc

Oudere, mogelijk defecte apparaten zoals een moederbord, netbook of notebook hoeft u niet meteen weg te doen. Met de juiste vervangende onderdelen is de kans groot dat we uw apparaat kunnen repareren. Dat bespaart grondstoffen en is beter voor het milieu.

Bij een mislukte BIOS-flash helpen we u graag snel en goedkoop aan een vervangende Bios-chip, of met onze Bios-vervangingsservice. Zo kunt u de computer blijven gebruiken.

Heeft u een programmeerapparaat en de kennis om zelf een Bios-chip te programmeren? Wij verkopen de juiste geheugenchips en programmeeradapters voor alle gangbare modellen.

Wordt uw apparaat te warm? Koelers/ ventilatoren verstoffen na verloop van tijd wat ervoor zorgt dat compacte behuizingen erg warm kunnen worden. Door zo’n ventilator te vervangen zorgt u voor een betere temperatuur en verlengt daarmee de levensduur van de systeemhardware. Vervangende computeronderdelen uit onze online winkel zijn dus een goedkope manier om uw defecte apparaat weer te kunnen gebruiken.

 

Eerste hulp bij een defecte DC Power jack

De DC jack (stroomaansluiting) vertoont geen schade, er is stroom, maar toch gaat de laptop niet aan? Juist bij oudere systemen is deze aansluiting vaak versleten door het constant insteken en uittrekken van de adapter. Wij hebben het juiste onderdeel voor u om dit op te lossen.

 

Lege CMOS RTC batterij

Slaat uw computer de Bios instellingen niet meer op? Dit komt vaak door een defecte of lege CMOS Bios-batterij. Meestal is deze gewoon uitneembaar en kunt u die zelf vervangen.

Bespaar geld en profiteer van onze snelle levering van alle soorten vervangende computeronderdelen. Van Bios chips en de reparatieservice, RTC CMOS batterijen tot Laptop ventilatoren: we wachten op uw opdracht!

 

 

Uw voordelen

       Snelle verzending

                           Betaalmethoden

ENG_Vorteile    DHL_post_Logo Paypal_VISA_Master    ZO WERKT HET   

 

 

Mijn Data

Bestellen

Service

Bios-Chip24

Aanmelden Verzendkosten Contact Contactgegevens
Winkelwagen Levertijden Handleidingen Algemene voorwaarden
Privacy Policy Betalingswijze Blog Retourrecht